Distance Learning with we.2.0 Tools

05.01.2021 210

Kasım ayında başlayan 'Distance Learning with we.2.0 Tools' adlı projeyi Okulumuz öğretmenlerinden proje kurucusu olan Gülizar ŞAHİN 9.sınıf ve 10.sınıf öğrencileri ile projeyi sürdürmektedir. Covid-19 salgını ve bunu izleyen sosyal mesafe, eğitim dâhil toplumun her kesimini etkilendi. Eğitimin çalışır durumda kalması için eğitim kurumlarının duruma hızla uyum sağlaması gerekiyordu. Bu, çevrimiçi öğrenmeye eşi görülmemiş bir ivme kazandırdı. Projemizin amacı: Eğitim, öğretim, gençlik ve yetişkinlerde dijital teknolojilerin ve yenilikçi ve açık pedagojilerin benimsenmesini desteklemektir ve proje ürünü olarak Web.2.0 araçlarının kullanımı konusunda bilgi içerikli bir e-book hazırlamaktır.

05-01-2021

Kaynak: etwinnig proje