My Penpal

03.03.2021 420

Ocak ayında başlatılmış olan Trabzon daki Mahmut Celaleddin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile mail arkadaşlığı şeklinde olan My Penpal Friend etkinliği haziran ayına kadar devam etmiştir .Öğrencilerimiz belirli konularda ingilizce mail yazmislardir ve etkinlik sonlandirilmistir. Katılan 9.sinif ve 10.sinif öğrencilerimize teşekkür ederiz.

07-07-2021

Okulumuz öğretmenlerinden İngilizce Öğretmeni Gülizar ŞAHİN 9. Ve 10. Sınıf öğrencileri ile Trabzon ilindeki Mahmut Celaleddin ÖKTEN Anadolu İmam Hatip Lisesi 'nde İngilizce Öğretmeni olan Asuman MUTLU SONAY öğrencileri ile 'My Penpal' etkinliğine Şubat ayında başlamışlardır. Öğrenciler belirli konularda her ay mail arkadaşına mektup yazıp İngilizcelerini geliştirmektedirler. Haziran ayı sonuna kadar sürecek bu etkinlikte öğrenciler hem yeni arkadaş edinecekler hem de İngilizcelerini geliştireceklerdir.

03-03-2021

Kaynak: etwinnig proje