We Teach Our Lessons with Activities Projemiz

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ögretmeni Azize Taş'ın kuruculugunu üstlendigi We Teach Our Lessons With Activities adlı eTwinning projesi Ürdün ortaklıgı ile oluşturulmuştur.

05.02.2023 108

Okulumuzdan Edebiyat öğretmeni Nihal Çalkap, Biyoloji ögretmeni Ebru Işık, İngilizce ögretmenleri Fatma Erkut Aslan, Nilgün Demiröz Yüksel, Esra Odacı, Felsefe ögretmeni Nurcan Konar, Arapça ögretmeni Hacer Aksekili,  Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ögretmeni Gülperi Sarıcan projede yer almaktadır. Toplamda 30 öğrencimizin yer almaktadır.

Derslerimizde web2 araçlarını kullanarak derslerimizi keyifli hale getirdiğimiz bir projedir.Bunun yanında akrostiş, poster, video calısmaları da yaptırılarak  ögrencilerin aktif olması sağlanacaktır.

05-02-2023